Anttila kehittynyt kokonaisvaltaisemmaksi

Kolme vuotta sitten KHL:ään lähtenyt ja sieltä SHL:ään siirtynyt Marko Anttila uskoo, että etenkin luistelu kehittyi Ruotsissa. Hän on kehittynyt ulkomailla vietettyjen vuosien aikana kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi.

Anttila pelasi hetken KHL:n Metallurg Novokuznetskissa, kunnes siirtyi Ruotsin liiga SHL:ään. Örebrossa kaksimetrinen hyökkääjä huomasi nopeasti, kuinka erityylistä peliä SHL:ssä pelataan. Nopeatempoinen jääkiekko auttoi häntä kehittymään.

-Kiekkohan on siellä aika erilaista verrattuna muuhun Eurooppaan. Luistellaan paljon, ja siinä kehittyi omakin luistelu vähän kuin huomaamatta pelitempon mukana, Anttila kertoi.

-Varmasti vähän kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi on kehittynyt, mutta pelityyliä en ole yrittänyt hioa. Edelleen pyrin taklaamaan ja pelaamaan tunteella. Ne ovat omia vahvuuksiani, hän jatkoi.

Anttila palaa Suomeen 30-vuotiaana pelaajana, joka on ehtinyt nähdä hieman maailmaa ja pelata myös maajoukkueessa MM-kisoissa asti. Hän lähtee luottavaisin mielin Jokereiden kanssa tavoittelemaan menestystä. Mestaruudet omasta palkintokaapista vielä puuttuvat.

-Toivotaan, että ollaan parhaassa iässä. Fyysisesti kyllä tuntuu siltä, hän sanoi.

-Tietysti nyt haluaa menestyä, koska se on vähän itseäni karttanut. Meillä on varmasti mahdollisuus menestyä joukkueena ja se on iso tavoite.

Katso Anttilan koko haastattelu yllä olevalta videolta.