Juhlakauden kausikortti - nyt jos koskaan

Me täytämme 50 vuotta. Tämän merkkipaalun kunniaksi meidän kausikorttilaiset elävät entistäkin lähempänä joukkuetta juhlakauden ottelusta toiseen. Tänä vuonna ottelutapahtumat on ladattu täyteen erikoisohjelmaa ja vain kausikortilla varmistat paikkasi kauden suurimmissa hetkissä. Luvassa on hienoja kunnianosoituksia, hauskoja yllätyksiä, vanhoja tuttuja vuosikymmenien varrelta ja uusia ystäviä Jokereiden ainutlaatuiseen yhteisöön. Kanta-asiakkaanamme pääset jonoitta sisään omalle paikallesi ja teet myös merkittävää säästöä: kausikortin tuoma etusi on huomattava verrattuna erikseen ostettuihin lippuihin. Et siis häviä, vaikka et kaikkiin otteluihin pääsisikään.

Valitse paikkasi ja ole kausikorttilaisena juhlavuoden tapahtumien keskipisteessä!

Juhlakauden kausikortilla yrityksellesi kestäviä kumppanuuksia

Meidän juhlakaudella yrityksesi kausikortti on arvokkaampi kuin koskaan aikaisemmin. Jokainen ottelutapahtuma on täynnä erikoisohjelmaa, jonka äärellä on helppo päästä lähelle asiakkaitasi ja sidosryhmiesi edutajia ja solmia pitkäkestoisia ja hedelmällisiä kumppanuussuhteita. Korkeatasoinen jääkiekko, mieleenpainuvat kunnianosoitukset ja viihdyttävä oheisohjelma yhdistettynä räätälöitäviin palveluihimme ja erinomaisiin tarjoiluihimme takaavat, että jokainen Jokerit-ottelu on kaupungin paras paikka hoitaa yrityksesi suhteita.

Yrityksille on myös vaihtoehtona ottelukohtainen kausikortti. Ottelukohtaisessa kausikortissa jokainen ottelulippu tulostetaan erikseen. Tämä helpottaa kausikortin käyttöä, kun kausipaikan käyttäjiä on useita.

Elä juhlakausi parhailla paikoilla

Kausikortti on sinun passisi meidän kotiotteluihin Hartwall Arenalla. Parhaat kausikorttipaikat varataan nyt, ole siis nopea ja valitse oma paikkasi jo tänään. Nopeimmat ottavat parhaat päältä ja ovat valmiita juhlakauteen, joka tulee jäämään Jokerit-historiaan!

Siirry paikanvalintaan

Seatmap