Amur nälkäisempi kotonaan – ”Paljon varaa parantaa”

Amur Habarovsk teki kolmannessa erässä kolme maalia vajaaseen kahteen minuuttiin ja karkasi 4-1-voittoon sunnuntain aamupelissä. Helsinkiläisten suoritus ei ollut parhaasta päästä.

Amur Habarovsk – Jokerit 4-1 (0-1, 1-0, 3-0) (Tilastot KHL.ru)

Jokerit meni avauserässä johtoon Jesse Joensuun kauden kuudennella osumalla ja oli pelin päällä. Jänne ei kuitenkaan kestänyt enää toisessa tai kolmannessa erässä. Kolme peräkkäistä alivoimaa oli toisessa erässä liikaa ja Amur pääsi tasoittamaan kamppailun.

Kolmannen erän alussa Jokereilla oli pari makoisaa paikkaa mennä johtoon, mutta niin Antti Pihlström kuin Marko Anttilakin jättivät tilaisuudet käyttämättä. Amur pääsi jälleen ylivoimalle, kun Anttilalle tuomittiin hyvin kyseenalainen rangaistus kiinnipitämisestä. Kotijoukkue iski voittomaalin suoraan aloituksen jälkeen.

-Olimme tuloksessa kiinni, kunnes peli ratkesi siihen Stretsin saamaan kyseenalaiseen jäähyyn. Heikot hetket on peleissä aina kestettävä ja nyt emme kestäneet. Joka tapauksessa suorituksemme jätti paljon parantamisen varaa niin pelaajilla kuin valmentajilla, päävalmentaja Lauri Marjamäki harmitteli.

-Tiedettiin, että lähtökohdat ovat tosi haastavat, kun aamuyhdeksältä pelataan ja paljon on reissattu. Esitys oli tänään kauttaaltaan aika heikko. Ei monta syöttöä saatu perille ja sitä kautta pelistä tuli vaikea, hän mietti.

Amur teki 2-1-osuman jälkeen nopeaan tahtiin vielä kaksi maalia lisää. Jokereiden kolmen ottelun pisteputki katkesi ja joukkue lähtee hakemaan voittoa seuraavaksi Tsheljabinskistä, jossa pelataan Traktoria vastaan tiistaina.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020