Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät koko kauden ajan ajankohtaista tietoa Jokereiden virallisten faniyhdistysten Eteläpäädyn ja Old Chiefsin tapahtumista sekä vieraspelimatkoista.

Ajankohtaista

UGH!

Joulu lähestyy ja Jokereidenkin pelit ovat menneet viimeaikoina ihan hyvin. Hyviä voittoja tullut ja pelikin on mennyt parempaan suuntaan. Harmillisia luokkaantumisia on tullut ja ajoittain on menty aika kapealla rosterilla. Puolustukseen saatiin onneksi apuja Tsekeistä, toivotaan että pelimies.

Eli mikäs tässä on Joulupukkia odotellessa. On vielä muutamia kotipelejä ennen sitä ja vuodenvaihteen molemmin puolin vielä muutama lisää ennen kuin alkaa kauan odotettu Old Chiefs Hockey Week.....

Laitetaan nyt sitten nippuun lähiajan vierasreissut ennen kuin joulu ja  uudenvuoden lomat painavat päälle....

Old Chiefs Hockey Week 4.1.-12.1.2020

1. Old Chiefs goes Riika la-ti 4.1.-7.1.2020

 - Omatoimimatka

- Jokainen ostaa itse lentonsa ja näin määrittelee reissun pituutensa

- Samoin hoitaa itse majoituksensa

- Old Chiefs hoitaa lippuvarauksen ja lippu on jäsenetuna ilmainen kaikille Old Chiefsien jäsenille.

Old Chiefs porukkaa on jo reissuja sinne varannutkin, yli 30 lähtijää on jo listoilla. Vielä mahtuu mukaan. Lentoja saa vielä ihan kohtuuhinnoilla ja samoin löytyy vielä majoitustakin. Tosin ne ketkä ovat hankkineet matkansa ajoissa, ovat hyötyneet hieman halvemmista hinnoista tälle reissulle.

Miten pääsen Riikan reissuun / saan matsiliput?

- Jokainen hoitaa matkansa sinne siis itsenäisesti edellä mainittujen ohjeiden mukaan.

- Tälle reissulle tehdään oma lähtijälista mm.matsiliput, ilmoittaudu osoitteeseen: oldchiefs@gmail.com 

- Laita viestiin kaikkien lähtijöiden nimet, onko jäsen vai ei. Sekä myös jos haluat, mikä hotelli ja reissun päivämäärät (ei pakollisia). Old Chiefs jäsenille matsiliput ilmaisia, matkalle tulevat mahdolliset ei jäsenet avec, kaverit, lapset etc. maksavat oman lippunsa. Liput ovat hyviltä paikoilta, baari vieressä ja 2 erää Jokerit hyökkäyssuunta etc.

- Riian-matkalle lähtijät tulevat saamaan ennen reissua ihan omat tiedotteensa, jossa tarkempaa tietoa kaikesta reissuun liittyvästä, ei jäsenten lippujen maksusta etc.

HUOM! Riikan reissulle / lippulistalle pitää ILMOITTAUTUA VIIMEISTÄÄN KE 18.12.2019 KLO: 18.00 MENNESSÄ! Tämä reissu tuon päivämäärän jälkeen Old Chiefsien osalta SOLD OUT!

1. Old Chiefs goes Tallinna pe-su 10.1.-12.1.2020

 - Hotellisuositus Tallink Express

- 2 yön Päällikköreissu

- Jokainen ostaa matsiliput itse, paikattomat vierekkäiset katsomot A1 tai D4 kumpi katsomo sillä ei liene mitään väliä paikattomassa.

- Päällikköbotskit pe meno klo:10.30 ja paluu su klo:16.30

- Jokainen ostaa itse matkansa Tallinkin sivuilta ohjeiden mukaan

Tässä linkit reissun ja matsilippujen ostoon:

Liput etuosto-oikeutetuille: https://www.ticketmaster.fi/jokerittallinna

Kahden pelin pelipakettien hintaa on laskettu, jotta porukka tsekkaisi molemmat matsit eikä lähtisi kotiin ekan pelin jälkeen. Paikattomana fanikatsomona toimivat taas katsomonosat A1 ja D4 yläkatsomossa molemmat kaksi peliä.

Reissut / Tallink: https://www.tallinksilja.fi/jokerit

Kampanjakoodilla JOKERIT on faneille spesiaalihinnat. Jos menee tuon ylläolevan linkin kautta, kampanjakoodi pitäisi olla siellä automaattisesti.

Nyt pitäisi olla myös reilusti kapasiteettia (+300 hlö:lle) esim. siinä Tallink Express hotellissa, joka viimeksi täyttyi tosi nopeasti. 

Jokereilta saaman viimehetken tiedon mukaan Tallinnaan on vielä hyvin saatavilla matsilippuja Fanikatsomoon sekä myös Tallinkin matkapakettejakin vielä hyvin saatavilla. 

Esim. Fanien suosimaan hintalaatu suhteeltaan parhaaseen pakettiin eli Tallink Express hotelliinkin oli vielä reilut 40 huonetta vapaana.

Suosittelen kuitenkin varmistamaan paikat Tallinnan reissulle viimeistään ensiviikon aikana...

Tässäpä vaikka hyvä Joululahja idea koko Jokeriperheelle....

Tallinnan reissusta emme kerää mitään lähtijälistaa erikseen, mutta teemme varmaan jonkun tuohon reissuun liittyvän tiedotteen tyyliin "missä Old Chiefs bilettää" Tallinnan yössä + muita reissuun liittyviä faktoja. Tähän palaamme sitten myöhempänä....

3. Ke 8.1.2020 Spartak-Jokerit Special kisastudio Old Chiefs Hockey Week tyyliin.

Tästä tulee myöhemmin lisä-infoa ihan omalla tiedotteella. 

Tästä on Old Chiefs Hockey Week tehty, lisää päivityksiä ja reissujen muuta ohjelmaa tulossa myöhemmin. Nyt tärkeintä että laitatte duunissa loma-anomukset vetämään, suositellaan talvilomaviikkoa. Sekä reissut ostoon, Tallinnan kanssa kannattaa kiirehtiä. Samoin myös tuon Riikan reissun kanssa, matsilippujen varauksen deadline ke 18.12.2019!

4. Jaroslavin junareissu to-ma 30.1.-3.2.2020 on tällä hetkellä Old Chiefsien osalta SOLD OUT!

Kaikki 20 paikkaa ovat menneet. Niille jotka vielä sinne haluavat, tilaavat sitten sinne itse matkansa. Matsiliput tulee sitten tietysti meidän kautta jäsenille ilmaiseksi, kunhan siitä tulee sitten vaan meille ajoissa tieto että niitä tarvitaan. 

Tähän reissuun junat täyttyvät ja samoin hotellit Jaroslavissa, jos samoihin junalähtöihin ja hotelliin muiden Old Chiefs porukan kanssa haluaa. Jos tälle reissulle omatoimimatkaa haluat tehdä, niin laita siitä tänne meidän gmailiin tietoa. Autamme sinua sen minkä voimme.

Muille Jaroslaviin lähtijöille tulee vielä sitten myöhemmin omat ohjeet reissulle lähempänä matkan ajankohtaa.

Kiekkoterveisin

Pave & Old Chiefs Ry