"On aika näyttää, kuinka hyvä joukkue oikeasti olemme"

Mikko Lehtonen, Jesse Joensuu ja Brian O'Neill kertovat joukkueen lähtökohdista sunnuntaina alkaviin pudotuspeleihin. Jokerit kohtaa Lokomotiv Jaroslavlin ensimmäisellä kierroksella.

Runkosarjassa Jokerit oli koko KHL:n viidenneksi paras joukkue ja sijoittui läntisessä konferenssissa kolmanneksi. Maaleja syntyi 184, joka oli toiseksi eniten KHL:ssä runkosarjan voittaneen TsSKA Moskovan jälkeen. Marraskuusta eteenpäin joukkueen peli on kehittynyt ja tekeminen on vankalla pohjalla. Nyt ryhmästä huokuu näyttämisen halu pudotuspelien alla.

-En halua innostua liikaa, mutta palaset ovat olemassa. Nyt on vain aika tehdä tulosta ja näyttää, kuinka hyvä joukkue oikeasti olemme tosipaikassa. Runkosarjassa tuli menestystä ja se vain lisäsi nälkäämme, mikä on hyvä asia pudotuspeleihin lähdettäessä, Brian O'Neill kertoo.

Katso koko video yltä.

Jokereiden ja Lokomotiv Jaroslavlin välinen läntisen konferenssin puolivälieräsarja pyörähtää käyntiin sunnuntaina klo 16.00 Helsingissä. Myös toinen ottelu pelataan Hartwall Arenassa tiistaina klo 18.30. Liput matseihin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020