90's Night sytyttää Joensuun - "Ässäfanina Jokereita ihaili paljon"

Lauantaina pelataan tärkeistä sarjapisteistä, mutta samalla palataan nostalgisissa tunnelmissa 1990-luvulle Jokereiden kultaisiin vuosiin. Jesse Joensuu ei ole unohtanut hopeisia kypäriä, eikä Jokereiden menestystä.

Joensuu varttui Porissa, jossa Ässät oli luonnollisesti ykkösjuttu. Hän seurasi etäältä, kuinka Jokerit ja TPS taistelivat vuodesta toiseen Suomen mestaruuksista. Hän ihaili helsinkiläisseuraa jo tuolloin ja muistaa ajat edelleen hyvin.

-Tosi siistiä ensinnäkin, että on tällainen ilta (90's Night), Joensuu fiilisteli.

-Jokerit ja TPS olivat silloin Suomen kaksi joukkuetta. Jokerit Helsingistä, ne hopeiset kypärät... Ässäfanina Jokerit oli ihailtu ja sellainen paikka, johon tuli loistavia ulkomaalaispelaajia ja suomalaisia huippuja. Tosi hyviä muistoja on sieltä, hän jatkoi.

Näkikö Joensuu itsensä jo tuolloin jonain päivänä jokeripelaajana? Katso haastattelu yltä ja saat vastauksen.

Jokerit kohtaa lauantaina Metallurg Magnitogorskin klo 16.00 Hartwall Arenassa. Vedä päälle 1990-luvun Jokerit-pelipaita, niin saat normaalihintaisista fanituotteista 15 prosentin alennuksen. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021