12 tuntia koneessa ja aamulla askiin - "Jääkiekko ei muutu mihinkään"

Jokereilla on edessään runkosarjan kovin vieraskiertue, kun joukkue hyppää varhain keskiviikkona lentokoneeseen kohti Habarovskia. Puolen vuorokauden mittaisen lennon jälkeen nukutaan yön yli ja hypätään kaukaloon torstaina klo 12.00. Markus Hännikäiselle matka Venäjän Kaukoitään on ensimmäinen, Brian O'Neillille jo kuudes.

Hännikäisellekään pitkät vieraskiertueet eivät ole uutta, sillä hyökkääjä on saanut istua koneissa ja linja-autoissa Pohjois-Amerikassa pelatessaan.

-Tietyllä tapaa niihin on tottunut. Suurin ero tulee nyt pelien alkamisajoissa, kun aloitetaan aikaisin aamulla. Pitää herätä aikaisemmin, syödä ja nesteyttää vähän eri tavalla. Jääkiekko ei kuitenkaan muutu mihinkään, Hännikäinen miettii.

Katso videolta molempien pelaajien mietteet ennen pitkää rundia. Torstaina edessä on ensimmäinen ottelu, kun Habarvoskissa vastaan asettuu Amur. Tämän jälkeen matka jatkuu Vladivostokiin, jossa pelataan lauantaina. Paluumatkalla Sibir Novosibirsk kohdataan maanantaina ja Barys Nur-Sultan keskiviikkona.