Zapolski maalissa, Jormakka mukana

Jokerit kohtaa Sibir Novosibirskin toistamiseen tänään tiistaina klo 17.30 Tikkurilan TRIO Areenassa. Ryan Zapolski pelaa maalissa ja Pekka Jormakka palaa kokoonpanoon.

Karri Rämö torjui nollapelin viime viikolla Valkeakoskella Sibiriä vastaan ja tänään tolppien väliin luistelee Zapolski. Amerikkalainen pelasi viime viikon maanantaina pelatun SKA-ottelun puoliksi Rämön kanssa.

Jormakka loukkasi itseään hieman kauden ensimmäisessä harjoituspelissä Kunlunia vastaan, mutta on pystynyt harjoittelemaan joukkueen mukana jo viime viikolla Vierumäellä. Nyt hyökkääjä palaa kokoonpanoon ja pelaa samassa ketjussa Brian O’Neillin ja Henri Ikosen kanssa.

Valkeakoskella huilanneet Jesper B. Jensen, Rasmus Rissanen, Jesse Joensuu ja Tomi Mäki ovat niin ikään tänään kokoonpanossa. Sen sijaan Peter Regin ja Olli Palola ovat sivussa pienten vaivojen vuoksi. He ovat kuitenkin mukana joukkueharjoituksissa.

Viime viikon ottelussa avauserässä loukkaantunut Petteri Wirtanen on sivussa peleistä noin neljä viikkoa. Toipumisaika tarkoittaa sitä, ettei keskushyökkääjä ole mukana KHL:n runkosarjan avaavalla neljän ottelun vieraskiertueella.

Valkeakoskella pelanneesta ryhmästä huilivuorossa ovat maalivahti Rämö, puolustajat Tommi Kivistö ja Nico Nurmikanta sekä hyökkääjät Erik Embrich ja Julius Rantaeskola.

Tämän päivän ottelu alkaa klo 17.30 ja lippuja on jäljellä vielä noin 500. Kätevimmin hankit liput Ticketmasterin verkkosivujen kautta. Lipunmyynti on auki myös hallilla ennen ottelua. Tervetuloa peliin!

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 14 Tomi Mäki – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 21 Brian O’Neill – 25 Pekka Jormakka
61 Tommi Huhtala – 41 Antti Pihlström – 20 Eeli Tolvanen
16 Masi Marjamäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

39 Mike Lundin – 97 Matt Gilroy
18 Sami Lepistö – 2 Rasmus Rissanen
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
9 Joonas Jalvanti – 56 Juho Rautanen

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018