Wirtanen: Hyvä nuotti viimeiseen peliin

Puolustajana viime peleissä operoinut Petteri Wirtanen tietää, että Jokerit on kovan haasteen edessä, kun vieraskiertue päättyy tiistaina Ufassa. Kolme maalin tappiota edellisissä otteluissa kertovat siitä, että parannettavaa riittää.

Vieraskiertue alkoi keskiviikkona Kazanissa (1-2), jatkui perjantaina Sotshissa (1-2) ja sunnuntaina Nizhnekamskissa (2-3). Ainoastaan Kazanissa Jokerit oli ajoittain alakynnessä, mutta maalinteko on tuottanut tuskaa. Sunnuntaina kolmannen erän virheet maksoivat johtoaseman ja lopulta pisteet.

Tiistaina helsinkiläiset mittaavat kovakuntoisen Salavat Julajevin vireen. Erkka Westerlundin luotsaama joukkue on hilannut itsensä itäisen konferenssin kakkoseksi divisioonajohtonsa turvin ja ollut sarjan kovakuntoisimpia joukkueita tammikuussa. Haaste on siis todella kova.

-Täällä on taitava kotijoukkue, mutta koitetaan saada hyvä nuotti viimeiseen peliin, Wirtanen sanoi.

-Ilmeen pitää olla sellainen, että halutaan voittoa. Ensimmäisestä kiekonpudotuksesta loppuun asti taistelemme ja taktiset jipot tulevat sitä kautta.

Katso hyökkääjän koko haastattelu yltä.

Jokereiden ja Salavat Julajevin välinen ottelu alkaa tiistaina klo 16.00 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019