Vuodet ulkomailla tehneet Palolasta "valmiimman paketin"

Maajoukkueen runkomieheksi viime vuosina noussut Olli Palola haluaa tuoda Jokereihin muutakin kuin maalintekovoimaa. Vuodet Venäjällä ja Ruotsissa ovat tehneet hänestä paremman pelaajan.

Palolan maalisaldot viime kausilta ovat huimaa luokkaa. SM-liigan kaksinkertainen maalitykki iski viime kaudella myös Växjössä 21 osumaa ja oli SHL:n maalipörssin kolmas. Hyökkääjä kuitenkin korostaa, että haluaa auttaa joukkuetta myös muilla tavoin.

-Näen sen ehkä itse enemmän siten, että koitan olla kokonaisvaltainen pelaaja. Aina, mitä tarvitaan, koitetaan sitä tuoda joukkueelle. Mutta kyllähän niitä maaleja tosiaan on kiva tehdä, Palola virnisti.

Palola pelasi Vitjazissa vuoden ennen siirtoa Ruotsiin. KHL:ssä ei ensi yrittämällä syntynyt tulosta toivottuun tahtiin ja myös loukkaantuminen pilasi hyökkääjän vuoden. Siksi kausi SHL:ssä oli tärkeä myös henkiseltä kantilta katsottuna.

-Olihan se hieno juttu, että pääsi Ruotsiin ja sai homman takaisin raiteilleen. Varmasti on pelaajana ja ihmisenä kasvanut vuosien varrella. Olen nyt valmiimpi paketti kuin heti Liigan jälkeen, Palola sanoi.

Katso hyökkääjän koko haastattelu yltä.

Partners of the KHL Championship 2017/2018