Voita VIP-kokemus kahdelle ulkoilmapeliin!

Helsinki Ice Challenge -ulkoilmaottelun ensimmäiset VIP-paketit on myyty loppuun. Uudet paketit ovat tulleet myyntiin ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja kaverillesi VIP-kokemus ulkoilmapeliin!

Jokerit ja viime kauden KHL-mestari SKA Pietari pelaavat talven kovimman kiekkomatsin Kaisaniemen puistossa 2. joulukuuta klo 17.00. Nopeimmat ehtivät vielä varmistaa itselleen VIP-paketit matsiin. Katso lisätiedot alta! 

VIP KAISANIEMI

Ravintola Kaisaniemi Kaisaniementie 6

VIP Kaisaniemi -pakettiin sisältyvät otteluliput alakatsomon parhailta paikoilta, herkullinen buffetmenu ennen ottelua Ravintola Kaisa- niemessä ja VIP-tapahtuman pelitunnelmaa nostattava ohjelma.Tilaisuutta emännöi VIP-host, ja VIP-vieraana saat ottelulahjaksi Jokerit-pipon ja -kaulaliinan. Käytössäsi ovat tapahtuman ajan VIP-henkilöstön palvelut. Vieraanamme saat muistoksi myös oman VIP-tunnisteen.

Hinta 199€+alv.
Tilaisuus alkaa 3 tuntia ennen ottelun alkua. 

VIP TÖÖLÖNRANTA

Ravintola Töölönranta Helsinginkatu 56

VIP Töölönranta -pakettiin sisältyvät otteluliput alakatsomon parhailta paikoilta, herkullinen buffetmenu ennen ottelua Ravintola Töölönrannassa, VIP-tapahtuman pelitunnelmaa nostattava ohjelma sekä bussikuljetus tapahtumapaikalle.Tilaisuutta emännöi VIP-host, ja VIP-vieraana saat ottelulahjaksi Jokerit-pipon ja -kaulaliinan. Käytössäsi ovat tapahtuman ajan VIP- henkilöstön palvelut.Vieraanamme saat muistoksi myös oman VIP-tunnisteen.

219 €+alv.
Tilaisuus alkaa 3 tuntia ennen ottelun alkua.

Jokereiden uusi kumppani Cashback World arpoo kaikkien Jokerit Cashback-etuohjelmaan 15.11. mennessä liittyneiden kesken molempiin uusiin paikkoihin 2hlön VIP-paketin. Liity siis heti osoitteessa cashback.jokerit.com.

Varmista VIP-luokan otteluelämys. Varaa lippusi: jokeritvip@jokerit.com | p. 040 6674 665

Partners of the KHL Championship 2017/2018