VIDEO: Icehearts-junioreiden ikimuistoinen päivä Jokereiden vieraana

Icehearts-junioreilla oli viime sunnuntaina ikimuistoinen päivä Jokereiden vieraana.

Jokerit ja Forenom järjestivät viime sunnuntaina Iceheartsin yläasteikäisille junioreille unohtumattoman kiekkoelämyksen. Innokkaat kiekkolupaukset pääsivät pelaamaan Hartwall Arenan kirkkaissa valoissa Jokereiden legendajoukkuetta vastaan, jossa olivat mukana mm. Esa Pirnes, Sami Helenius ja Ossi Väänänen.

Tapahtuma oli nuorille kiekkoilijoille ikimuistoinen ja odotettu.

– Tähän peliin oli helppo saada joukkue kasaan, toisin kuin esimerkiksi joihinkin sunnuntaiaamujen otteluihin. Pojat olivat innoissaan. Muutama hinautui mukaan kahden kuukauden tauon jälkeen, oli mahtava tapahtuma, Icehearts-joukkueen kasvattaja Timo Löppönen kuvaili.

Upeat 20 vuotta jääkiekkoammattilaisena pelannut Esa Pirnestyöskentelee nykyisin majoituspalveluita tarjoavan Forenomin palveluksessa. Pirnes muistutti työyhteisön ja joukkuepelin yhtäläisyyksistä.

– Ei niissä ole paljoa eroa. Olipa kyseessä työyhteisö tai jääkiekkojoukkue, niin se on tietynlainen perhe, jossa täytyy pystyä yhdessä ratkomaan ongelmia, liittyivätpä ne asiat sitten duuniin tai vapaa-aikaan, Pirnes sanoi.

– Sieltä se vahvuus lähtee. Kenenkään ei tarvitse olla yksin asioidensa tai ongelmiensa kanssa. Ne täytyy tuoda rohkeasti esiin ja hakea ympärilleen ihmisiä, jotka pystyvät ja haluavat auttaa, Pirnes jatkoi.

Iceheartsin voittoon päättyneen ottelun jälkeen juniorit ja jokerilegendat nauttivat Niemi Centerin tiloissa Restelintarjoaman yhteisen lounaan. 

Ikimuistoinen päivä huipentui KHL:n huippotteluun Jokerit-Metallurg Magnitogorsk, jonka Icehearts-porukka seurasi ottelua Hartwall Arenan suurimmasta, saunallisesta aitiosta. Juniorit ottivat ainutlaatuisesta mahdollisuudestaan täyden ilon irti ja katosivat saunan lämpöön heti aitioon päästyään. Ottelun aikana heistä näkyi vain vilauksia, kun nuorukaiset hakivat pyyhkeet viuhuen lisää limua ja popcornia.

– Elämäni paras päivä, oli poikien tiivistetty palaute päivän annista.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019