Tuotelanseeraus ja uniikkeja elämyksiä pleijarimatsissa: "Ylitti kilpailun vapaa-ajan arvosta"

Ottelutapahtumamme ovat erinomainen alusta unohtumattomien asiakastapahtumien järjestämiseen.

Jokereiden yhteistyökumppani Qicraft Finland lanseerasi uuden Technogym Skill Line-tuoteperheensä Hartwall Arenalla kevään ensimmäisen pudotuspeliottelun yhteydessä.

Jokereiden kuntosali on varustettu Technogym-laitteilla, joten Hartwall Arena oli uuden tuotelinjaston lanseeraukselle looginen sijainti, mutta valintaan liittyi myös muita lisäarvoja.

– Ihmisten vapaa-ajasta kilpaileminen on ollut haastavaa etenkin viime vuosina, järjestimmepä tapahtuman missä tahansa, Qicraftin maajohtaja Heikki Tanner sanoo.

– Nyt järjestimme tapahtuman viikonloppuna Hartwall Arenalla pudotuspeliottelun yhteydessä. Tupa on täynnä, joten se kertoo, että tapahtuman kokonaissisällön arvo ylittää kilpailun vapaa-ajan arvosta, Tanner iloitsee.

Qicraftin asiakkaat pääsivät tutustumaan Jokereiden toimintaan ja uuteen tuotesarjaan fysiikkavalmentaja Hero Malin ja hyökkääjä Antti Pihlströmin johdolla. Tapahtumaan kuului myös vierailu pukukopissa ja kuntosalilla juuri ennen kuin joukkue saapui paikalle.

– Se, että pääset käymään siellä hermoytimessä ja näkee, millaista se arki oikeasti on. Onhan se aika uniikki kokemus. Kyllä asiakkaiden ilmeistä näki, miten hieno elämys se oli, Tanner hymyilee.

Lisätiedot:

www.qicraft.fi


Haluaisitko kutsua omia asiakkaitasi tai muita sidosryhmiäsi tapahtumiemme VIP-vieraaksi vielä tämän kevään aikana? Ota yhteyttä VIP-myyntiimme: jokeritvip@jokerit.com, ja tarjotaan heille yhdessä unohtumaton Jokerit-elämys.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019