Tehtävä Stadissa - A-nuoret kisailivat Helsingissä

Video: Mikko Taipale

Jokereiden A-nuorten kevään ja alkukesän treenijakso päättyi Tehtävä Stadissa -nimiseen kilpailuun, jossa pelaajat kiersivät kaupunkia suorittamassa eri rasteja. Päävalmentaja Tero Määttä kertoo joukkueen valmistautumisesta uuteen kauteen.

Määttä aloitti A-nuorten päävalmentajana tänä keväänä. Testijaksojen jälkeen joukkue aloitti yhteisharjoitukset ja treenasi tiiviisti viime viikkoon asti ennen siirtymistä omatoimiselle jaksolle. Joukkue kokoontuu seuraavan kerran heinäkuussa, jolloin valmistautuminen Nuorten SM-liigaa varten jatkuu. Kesällä joukkue pelaa kovatasoisessa alle 20-vuotiaiden seurajoukkueiden MM-turnauksessa, joka järjestetään Sotshissa.

-Fiilis joukkueessa on ollut hyvä, vastaanottavainen ja positiivinen. Paljon on käytetty aikaa ryhmäytymiseen ja yhteishengen luomiseen. Tehtävä Stadissa -kilpailu oli hyvä esimerkki siitä, Määttä kertoo ja linjaa myös ensi kauden tavoitteiden lähtevän joukkueen sisältä.

-Arki pitää saada kuntoon. Työnteko, vaatimustaso valmennukselta, mutta myös pelaajilta itsestään lähtevä suorittamisen tarve. Kilpaurheilussa tietysti tavoitellaan aina parasta mahdollista, mutta pelaajille on tehty selväksi, että liikkeelle lähdetään täältä ihan alusta. Arjen kautta, Määttä sanoo.

Katso ylläolevalta videolta Tehtävä Stadissa -kisan tunnelmapaloja ja päävalmentaja Määtän koko haastattelu.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019