Tätä kaikkea löydät Locker Room Sale -tapahtumasta

Jokereiden perinteinen Locker Room Sale järjestetään lauantaina Hartwall Arenassa. Tervetuloa ostoksille ja moikkaamaan pelaajia!

Locker Room Sale -tapahtumasta on muodostunut viime vuosina suosittu kauden päätös, jossa on mahdollisuus ostaa fanituotteita, tavata pelaajia, varmistaa kausikorttinsa seuraavalle kaudelle ja viettää aikaa punakeltaisessa seurassa. 

Niin myös tänä vuonna! Locker Room Sale -tapahtumasta löydät huipputarjouksia ja totta kai kauden viimeiset game worn -pelipaidat! Myynnissä on niin runkosarjan kuin pudotuspelien koti- ja vieraspaitoja. Ole ajoissa paikalla ja voit päästä hankkimaan suosikkipelaajasi paidan! Hinnat alkaen 250 euroa.

Paikalla tapahtumassa on joukkueen pelaajia, joita voi jututtaa nimmarinkirjoittelun ohessa. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus päästä vierailemaan kaikkein pyhimmässä eli joukkueen pukukopissa. Koppikierrokset pyörivät koko tapahtuman ajan.

Omat pisteensä tapahtumassa on myös kannattajayhdistys Eteläpäädyllä sekä Jokereiden huollolla. Lisäksi yhteistyökumppanit Arita Helsinki ja Jokerit Cashback -ohjelma ovat mukana esittelemässä omia tuotteitaan. Restelin kahvilassa on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa.

Jokereiden yhteistyökumppani CCM tuo paikalle laukaisututkan, jossa jokainen voi käydä testaamassa lämärinsä kovuutta. Lisäksi omaa osaamistaan voi testata pöytälätkässä, jossa vastaansa saattaa saada jopa GM Jari Kurrin. Jokerit Dance Team tekee hallilla perheen pienimmille lasten vesiliukoisia tatuointeja. Lisäksi jaossa on yhteistyökumppani Fastin Nix Nax -proteiinipatukoita sekä jäätelöä.

Nopeimmat 30 pääsevät osallistumaan Jokerit-bingoon, joka alkaa noin klo 13.00. Palkintona bingossa on tuotepaketteja ja pääpalkintona kahden hengen VIP-ilta ensi kauden runkosarjaotteluun.

Locker Room Salessa järjestetään perinteiseen tapaan myös Jokerit-juniorien kauden päättäjäiset, jossa palkitaan ansioituneita pelaajia, joukkueita ja toimihenkilöitä sekä julkistetaan tietysti myös Vuoden jokerijuniori.

Locker Room Saleen sisäänpääsy on maksuton ja tapahtuu 0-tasolta lastausovien kautta. Henkilöautolla tapahtumaan saapuvat voivat jättää kulkuvälineensä Hartwall Arenan parkkihalliin maksutta.

Tervetuloa viettämään punakeltaista päivää hallille!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019