"Tärkeintä saada peli heti käyntiin"

Maajoukkuekomennuksilla olleet pelaajat palasivat joukkueen harjoituksiin tiistaina. Pehmeästä laskusta ei voida puhua, sillä keskiviikkona on jo tosi kyseessä, kun Neftehimik Nizhnekamsk on vieraana Helsingissä. Marko Anttila odottaa kovaa ottelua.

Anttila pelasi maajoukkuetauolla Leijonissa Sami Lepistö, Eeli Tolvasen sekä ketjukavereina toimineiden Mika Niemen ja Antti Pihlströmin kanssa. Karjala-turnauksen ykkössija lämmitti mieltä ja paransi mahdollisuuksia tulla valituksi talven olympialaisiin. Anttila pelasi kaksi ottelua ja keräsi tehot 0+2.

Tiistaina kaikki yhdeksän maajoukkuetehtävissä ollutta jokeripelaajaa palasi Hartwall Arenalle ja punakeltaiset olivat viikon tauon jälkeen koossa. Anttila Keskiviikkona edessä on kova testi, kun itäisen konferenssin kolmantena oleva Neftehimik tulee vastaan.

-Hienoa tulla takaisin arkeen ja päästä pelaamaan heti. Koitetaan saada hyvä fiilis jäälle huomenna, Anttila sanoi.

-Vaarallinen porukka tulee vastaan, ja tiedämme, että he ovat hyvässä vireessä. Me taas yritämme jatkaa sitä, mikä meillä on ollut. Tärkein juttu tauon jälkeen on saada peli heti käyntiin, hyökkääjä tiedosti.

Katso Anttilan haastattelu kokonaisuudessaan yltä.

Jokereiden ja Neftehimikin ottelu alkaa keskiviikkona klo 18.30. Matsiin on voimassa kaksi erillistä lipputarjousta, joihin voit tutustua alta:

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019