Tallinnan pelien liput myynnissä

Jokerit pelaa Tallinnassa perjantaina 26. ja sunnuntaina 28. lokakuuta kaksi KHL:n runkosarjaottelua ja juhlii viikonlopun aikana myös 51-vuotissyntymäpäiviään. Liput matseihin ovat nyt myynnissä!

Liput otteluihin myy Suomessa tuttuun tapaan Ticketmaster ja Viron puolella Piletilevi. Lippujen hinnat ovat 29-59 euroa (+ palvelumaksut). Kannattajien on mahdollista ostaa myös lippupaketti molempiin peleihin hintaan 55-110 euroa (+ palvelumaksut). Paikattomana fanikatsomona toimivat katsomonosat A1 ja D4.

Jokereiden yhteistyökumppani Tallink on vahvasti mukana tapahtumassa ja tarjoaa jokerikannattajille rajoitetun määrän matkapaketteja, jotka sisältävät niin laivamatkan Tallinnaan kuin majoituksen paikan päällä. Tutustu matkapaketteihin tarkemmin täällä. Hyödynnä ennakkovaraajan etu ja varaa matkasi 30.7. mennessä!

Tondiraba Arenassa on myös todella rajoitettu määrä VIP-paikkoja, joista lisätietoa saat tämän esitteen kautta. Oma VIP-kokemus kannattaa varmistaa heti, sillä paikat loppuvat nopeasti.

Tervetuloa nauttimaan runkosarjan upeimmasta viikonlopusta Tallinnaan!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019