Sotshi, Torpedo tai Spartak – näin playoff-vastus ratkeaa

Pudotuspelien kahden ensimmäisen kotiottelun lipunmyynti on alkanut. Jokerit kohtaa ensimmäisellä kierroksella joko HK Sotshin, Torpedo Nizhni Novgorodin tai Spartak Moskovan.

Jokerit rikkoi sadan pisteen rajan runkosarjassa viimeisessä pelissään ennen taukoa kukistamalla Dinamo Riian vieraskaukalossa. Kotietu ensimmäiselle kierrokselle on varmistunut ja sijoitus on joko kolmas tai neljäs. Ero neljäntenä olevaan Lokomotiviin on neljä pistettä, kun kaksi peliä on jäljellä.

Playoff-pelit starttaavat Hartwall Arenassa lauantaina 3. ja sunnuntaina 4. maaliskuuta. Molemmat ottelut alkavat klo 16.00. Lipunmyynti näihin kamppailuihin on käynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla.

Jokerit kohtaa ensimmäisellä kierroksella läntisessä konferenssissa viidenneksi tai kuudenneksi sijoittuvan joukkueen. Runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta ja vastustaja on joko Sotshi, Torpedo tai Spartak.

Torpedo on tällä hetkellä viidentenä 87 pisteellä, Sotshi kuudentena 84 pisteellä ja Spartak seitsemäntenä 82 pisteellä. Joukkueiden päätyessä samaan pistemäärään ensimmäinen paremmuuden ratkaiseva kriteeri on kolmen pisteen voitot. Niitä Torpedolla on 23, kahdella muulla 21.

Tällä hetkellä Jokereiden vastustajaksi olisi tulossa Sotshi, jota valmentaa entinen huippupuolustaja Sergei Zubov ja joukkueen pakistossa luutii Jyrki Jokipakka. Alta näet joukkueiden viimeisten pelien ohjelman.

Runkosarjan lopun otteluohjelma:

  • Tiistai 27. helmikuuta: Jokerit – SKA Pietari, Salavat Julajev Ufa – HK Sotshi, Ak Bars Kazan – Torpedo Nizhni Novgorod, Spartak Moskova – Lokomotiv Jaroslavl.
  • Torstai 1. maaliskuuta: Dinamo Riika – Jokerit, Lokomotiv Jaroslavl – TsSKA Moskova, Lada Toljatti – HK Sotshi, Torpedo Nizhni Novgorod – HK Vitjaz, Spartak Moskova – Dynamo Moskova.

Pudotuspelit viedään läpi tutulla paras seitsemästä -järjestelmällä. Kaikki pelipäivät ja lisätiedot löydät täältä.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019