Runkosarjan avauspuolikas takana - "Olemme hyvissä asemissa"

Marraskuun maajoukkuetauko tarkoittaa samalla sitä, että KHL:n runkosarjasta on pelattu noin puolet. Kapteeni Peter Regin on tyytyväinen Jokereiden tilanteeseen tällä hetkellä.

Jokerit on kasannut 27 pelistä 61 pistettä ja on läntisessä konferenssissa SKA:n ja TsSKA Moskovan kanssa irtaantunut muista joukkueista. Helsinkiläiset pelasivat ennen taukoa tiukan pätkän, kun 16 päivään tahkottiin kahdeksan ottelua. Kaiken kaikkiaan kauden ensimmäinen puolikas on ollut joukkueelta erinomainen.

-Olemme hyvissä asemissa, joukkue pelaa hyvin ja tasaisesti. Viime peleissä voittoja ei ole tullut ihan samaan tahtiin kuin aiemmin, mutta olemme olleet joka pelissä mukana. Paremmalla onnella voittoja olisi enemmän, Regin mietti.

-Kokonaisuutena olemme iloisia, mutta emme saa tyytyä tähän. Voimme vielä parantaa tiettyjä asioita, ja tiedostamme, että kausi on pitkä. Tavoitteemme on mennä pitkälle pudotuspeleissä. Mestaruuksia ei voiteta vielä, mutta peliä pystyy kehittämään kevättä kohden.

Katso kapteenin haastattelu kokonaisuudessaan yltä.

Jokerit pelaa seuraavan kerran keskiviikkona 15.11. Hartwall Arenassa, kun vastaan asettuu itäisen konferenssin kärkipään joukkue Neftehimik Nizhnekamsk.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019