Runko pysynyt hyvin kasassa - "Se on meille iso vahvuus"

Vahvan viime kauden jälkeen Jokerit on onnistunut pitämään runkonsa hyvin kasassa. Päävalmentaja Lauri Marjamäki näkee tämän isoksi vahvuudeksi uuden kauden lähestyessä.

Viime kauden joukkueessa vakituisesti esiintyneistä pelaajista peräti 18 jatkaa jokeripaidassa kaudella 2018-19. Aiempiin vuosiin nähden vaihtuvuus on ollut hyvin pientä. Joukkue hitsautui viime kaudella erinomaisesti yhteen, teki töitä toistensa eteen hallill aja otteluissa ja viihtyi myös vapaa-ajalla tiiviisti yhdessä. Lähtökohdat tulevaan ovat tuoreen päävalmentajan mielestä hyvällä mallilla.

-Runko, joka joukkueessa on säilynyt, on positiivinen asia. Uskon, että se on meille iso vahvuus tulevalla kaudella, Marjamäki sanoo.

-Pelaajat tuntevat toinen toisensa ja siitä on helppo jatkaa. Tietysti aina, kun valmennus vaihtuu, johtaminen ja muut asiat muuttuvat. Sitä pelaajatkin odottavat, että mitä uutta on tulossa. Mutta sillä hengellä, joka tässä on ollut jo viime kaudella, on iso merkitys myös tulevan kauden menestykseen, hän painottaa.

Katso Marjamäen haastattelun toinen osa yllä olevan videon kautta. Ensimmäisen osan näet täältä.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019