Regin: Pidetään tempo korkeana

Joukkue valmistautui perjantaiaamuna nopean jääharjoituksen kautta illan viidenteen puolivälieräotteluun. Kapteeni Peter Regin tietää, mitä Jokereiden on tehtävä jatkopaikan varmistamiseksi.

Kaksi voittoa Sotshissa on kääntänyt ottelusarjan helsinkiläisten eduksi 3-1, mutta ajatus ei saa karkailla liian kauas. Perjantaina Jokereilta vaaditaan jälleen vahva neljän kentän suoritus, jotta paikka seuraavalle kierrokselle aukenisi.

-Niinhän sitä aina sanotaan, että viimeinen voitto on vaikein ottaa. Meillä on iso motivaatio siksikin, ettemme joutuisi enää matkustamaan Sotshiin. Haluamme todella paketoida sarjan tänä iltana, Regin sanoi painokkaasti.

Ottelusarjassa kaksi ottelua on venynyt jatkoeriin. Kahdessa muussa pelissä lukemat ovat olleet selkeämmät Jokereiden eduksi, mutta kaukalossa meno on valtaosin ollut tanskalaissentterin mukaan hyvin tasaista.

-Toisessa pelissä dominoimme, mutta muuten tämä on ollut tasainen sarja – jopa 7-2-voitto Sotshissa. Heillä on hyvä joukkue, etenkin heidän ulkomaalaisvahvistuksensa ovat erinomaisia pelaajia ja tehneet isoja maaleja, Regin muistutti.

Jokereiden koneisto on pystynyt jauhamaan neljällä kentällä, kun taas Sotshin riveissä parhaat ovat pelanneet niin yli- kuin alivoimaa enemmän. Siksi perjantaina on kaasu painettava pohjaan heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Vastustajaa ei saa roikottaa mukana.

-Meidän on pidettävä huoli siitä, että tempo pysyy korkeana. Siitä saamme etua, koska peluutamme joukkuettamme tasaisemmin. Haluamme tulla heti alkuun lujaa ja pitää vauhdin yllä. Mitä paremmin onnistumme siinä, sitä todennäköisempää on voittomme, Regin linjasi.

Jokereiden ja HK Sotshin välinen viides puolivälieräottelu alkaa klo 18.30 Hartwall Arenassa. Voitolla Jokerit etenisi välieriin, jossa vastaan tulisi TsSKA Moskova. Liput tämän illan otteluun hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä.

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019