Rämö palaa Leijoniin, Tolvanen nuorten MM-leiritykseen

Karri Rämö, Marko Anttila ja Antti Pihlström on valittu ensi viikolla Moskovassa pelattavaan EHT-turnaukseen. Eeli Tolvanen taas liittyy alle 20-vuotiaiden maajoukkueen MM-leiriryhmään.

Rämö tekee paluun maajoukkueeseen viiden vuoden tauon jälkeen, sillä edellisen kerran hän puki leijonapaidan päälleen kaudella 2011-12. Rämö on ollut urallaan mukana kolmessa MM-turnauksessa, joista tuomisina on pronssimitali keväältä 2008. Tällä kaudella maalivahti on pelannut Jokereissa kahdeksan ottelua torjuntaprosentilla 92,4 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,14. Nollapelejä Rämöllä on yksi.

Pihlström ja Anttila pelasivat jo marraskuun maajoukkueturnauksessa Hartwall Arenassa. Kumpikin pelasi kahdessa ottelussa, Pihlström tehoin 0+1 ja Anttila 0+2. Kaksikko on pelannut vahvan syksyn Jokereiden paidassa ja ollut isossa roolissa niin täysin kentällisin kuin alivoimalla. Anttila on tehnyt 33 peliin 5+8=13 ja Pihlström 34 otteluun 7+4=11 pistettä.

Suomi aloittaa EHT-turnauksen kohtaamalla Prahassa Tshekin keskiviikkona. Tämän jälkeen olympiaisäntä Etelä-Korean vire testataan perjantaina Moskovassa ja turnauksen viimeinen peli pelataan sunnuntaina Venäjää vastaan.

Maajoukkuedebyyttinsä marraskuussa tehnyt Eeli Tolvanen suuntaa nyt alle 20-vuotiaiden MM-leiritykseen, joka alkaa ensi viikolla. Jokereiden paras pistemies on tehnyt KHL:ssä alkukaudesta 35 ottelussa 17+13=30 pistettä. Hyökkääjä pelasi alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ensimmäisen kerran viime kaudella.

Jos Tolvanen on mukana lopullisessa MM-miehistössä, hän on sivussa 6-7 Jokereiden ottelusta. Paluu punakeltaisten riveihin ajoittuisi loppiaisen jälkeisiin peleihin riippuen nuorten maajoukkueen menestyksestä. Alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan 26.12.-5.1. Buffalossa Yhdysvalloissa.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019