Palolan maalivire jatkuu, Sotshi kaatui toistamiseen

Jokerit otti vahvan suorituksen päätteeksi 7-2-voiton Sotshissa puolivälieräsarjan kolmannessa ottelussa. Olli Palola jatkoi tehoilua iskemällä kaksi maalia. Myös Steve Moses osui kahdesti.

Päävalmentaja Jukka Jalosen kommentit pelistä:

HK Sotshi – Jokerit 7-2 (1-1, 1-2, 0-4) (Tilastot KHL.ru)
Jokerit johtaa ottelusarjaa 2-1 (4 voitolla jatkoon)

Illan Work hard, rest easy -pelaaja:
Olli Palolan maalivire jatkui myös ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Kahteen ensimmäiseen peliin kaksi nyyttiä värkännyt laitahyökkääjä osui Sotshissa toisessa erässä Pekka Jormakan maittavasta passista ja vielä kolmannessa ylivoimalla irtokiekosta. Koko pyyteettömästi töitä tehnyt Palola ei aina runkosarjan aikana saanut palkintoa työstään, mutta playoffseissa verkko on suorastaan roihunnut Keuruulta lähtöisin olevan pelaajan toimesta. Tuloksentekoa auttaa erinomaisesti toimiva yhteispeli Jormakan ja John Normanin kanssa.

Ottelun ratkaisu:
Sotshi teki illan avausmaalin, muttei oikeastaan missään vaiheessa pystynyt uhkaamaan Jokereiden voimaa. Vieraat loihtivat riittävän määrän maalipaikkoja, ja kun Konstantin Barulinkaan ei ole enää pystynyt ensimmäisen ottelun kaltaisiin urotekoihin, oli ottelun voittajasta hyvin vähän epäselvyyttä. Jokereiden peli rullasi tiistaina vahvasti neljällä ketjulla, kuten kahdessa ensimmäisessä kotiottelussakin. Sotshissa miltei täysi halli kannusti omiaan villisti, mutta isäntien eväät eivät tällä kertaa riittäneet vahvempaansa vastaan.

Ottelusarjan jatko:
Sotshille keskiviikkona pelattava neljäs ottelu on elintärkeä. Jokerit karkaisi voitolla jo 3-1-johtoon sarjassa ja olisi todella vahvassa asemassa jatkopaikan suhteen. On varma, että kotijoukkue lyö kaiken tiskiin keskiviikkona, mutta mistä se löytää alle vuorokaudessa energiaa? Jokerit on ollut koko ajan liikkeessä ja aktiivisuudessa vastustajaansa edellä.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019