O'Neill: Olemme varmasti valmiita keskiviikkona

Neljä maalia seitsemässä pelissä tehnyt Brian O'Neill lähestyy keskiviikon ottelua Admiralia vastaan levollisin mielin. Samaan aikaan tiedostaen, että haaste on jälleen huippuluokkaa.

Jokerit otti maanantaina kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun Amur kaatui 4-2. O'Neill teki yhden Jokereiden maaleista ja nautti pienen kaukalon pelistä. Samankokoiseen NHL-askiin joukkue hyppää myös keskiviikkona Admiralia vastaan.

Voitot ruokkivat itseluottamusta ja jokerijoukkueesta huokuu rento tekemisen meininki keskiviikon ottelun alla. Vieraskiertueen päätös voi olla henkisesti vaikea ja samalla keskittyminen on säilytettävä oleellisessa, vaikka pelit ovatkin sujuneet hyvin. Mitään ei voi ottaa itsestään selvyytenä.

-Rento tunne johtuu itseluottamuksesta. Kenelläkään ei ole hirveää taakkaa olkapäillään, koska tulosta tulee ja meillä on pelaajia, jotka onnistuvat viimeistelyssä tasaisesti. En sanoisi, että olemme liian luottavaisia itseemme, enkä olisi huolissani vaikutelmasta, O'Neill perkasi.

-Meillä on kokeneita pelaajia, emmekä varmasti innostu liiaksi kolmesta peräkkäisestä voitosta. Usein vieraskiertueen viimeinen peli on vaikein ja tiedostamme asian. Täällä on yleensä vaikea pelata, koska vastustajalla on paljon energiaa ja yleisö takanaan. Olemme varmasti valmiita huomenna ja tarvitsemme paremman alun kuin maanantaina, hän kiteytti.

O'Neillin haastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan yltä.

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018