Nissan Zonelle nyt myös ennakkovarauksella

Kotiotteluiden suosittuun Nissan Zone -rinkside-ravintolaan voit nyt varata paikkasi jo ennakkoon. Ensimmäisen kerran paikat ovat varattavissa tiistain Ak Bars Kazan -otteluun.

Hartwall Arenan pohjoispäätyyn aivan kaukalonlaidalle täksi kaudeksi avattu Nissan Zone on ollut odotettuakin suurempi menestys. Monessa pelissä ravintolaan on muodostunut jonoa, joten Jokerit haluaa mahdollistaa katsojille nyt ennakkovarauksen.

Ennakkovarauksen (hinta 5 euroa) voit tehdä Ticketmasterin verkkosivuilla, joko suoraan ottelulipun ostettuasi pikavalinnalla tai valitsemalla ottelulistalta Nissan Zone -rinkside-ravintola ennakkovarauksen. 

Nissan Zone on täysin uudenlainen katsomokokemus jääkiekko-ottelussa. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa ja se on auki kaikille 18 vuotta täyttäneille. Nissan Zonella sijaitsevat myös Jokereiden DJ Amandan sekä Dance Teamin esiintymislavat. Erityistä uudessa ravintolassa on se, että se on kaikkien matsilipun ostaneiden käytettävissä, ei pelkästään VIP-vieraiden.

Ennakkovarauksen voit tehdä 17.10. pelattavista kotiotteluista eteenpäin. Tulevana tiistaina Jokerit kohtaa itäisen konferenssin kärkijoukkueen Ak Bars Kazanin KHL:n huippuottelussa. Tervetuloa kannustamaan punakeltaiset voittoon!

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018