Marjamäki aloittanut työnsä - "Pelaajat käyty perusteellisesti läpi"

Lauri Marjamäki aloitti Jokereiden päävalmentajana virallisesti 1. kesäkuuta. Työ on alkanut valmennusryhmän palavereilla ja valmistautumisella tulevaan kauteen.

Marjamäki on kokoontunut valmennusryhmänsä, johon kuuluvat hänen lisäkseen Raimo Helminen, Mika Saarinen, Markus Ketterer ja Janne Hietaniemi, muutaman kerran. Jokerit on Marjamäelle tuttu organisaatio, jossa on monia tuttuja pelaajia ja taustaryhmän ammattilaisia. Nyt kokonaisuutta on alettu purkaa pienempiin osiin, jotta jokerikoneistosta saataisiin alkavalla kaudella revittyä kaikki mahdollinen teho irti.

-Itse olen aika perin pohjin halunnut saada selville, mitkä asiat ovat hyvin ja missä kehitettävää niin organisaatio- kuin seuratasolla. Tietysti jokainen pelaaja on käyty aika perusteellisesti läpi valmennusryhmän kanssa, Marjamäki kertoo ensimmäisistä päivistään jokerikäskijänä.

-Sellaista kokonaiskuvaa olen halunnut saada. Paljon on ajatuksia, ideoita ja virtaa, että pääsisi jo touhuamaan, kun heinäkuun lopussa vasta yhdessä kokoonnutaan. Pelaajille olen viestiä vienyt ja jutellut aika monen kanssa puhelimessa, hän jatkaa.

Marjamäen haastattelun ensimmäisen osan voit katsoa videolta yltä. Haastattelun toinen osa ilmestyy perjantaina ja kolmas maanantaina.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019