Locker Room Sale lauantaina 13.5.

Jokereiden perinteinen Locker Room Sale järjestetään lauantaina 13. toukokuuta klo 10-14 välisenä aikana. Tervetuloa ostoksille!

Locker Room Sale kokoaa vuosittain kaikki punakeltaiset saman katon alle, kun Hartwall Arenan kaukalossa kohtaavat niin fanit, pelaajat kuin jokerijuniorit. Fanituotteita myydään erikoishinnoin ja samalla voi katsoa valmiiksi oman kausikorttipaikkansa tulevalle Jokereiden 50-vuotisjuhlakaudelle.

Yksi Locker Room Salen kohokohdista on tietysti playoffsien game worn -paitojen myynti, joka alkaa heti ovien auetessa klo 10.00. Paikalle kannattaa siis tulla ajoissa, jottei oman suosikkipelaajan paita mene ohi suun! Game worn -paitojen hinnat alkavat 250 eurosta.

Paikalla tapahtumassa on tietysti myös jokeripelaajia nimmareita jakamassa ja vaihtamassa kuulumisia fanien kanssa. Perinteiseen tapaan juniorien kauden päättäjäiset vietetään Locker Room Salen yhteydessä. Päättäjäiset huipentuvat Vuoden jokerijuniorin palkitsemiseen.

Locker Room Saleen sisäänpääsy on maksuton. Myös henkilöautolla tapahtumaan saapuvat voivat jättää kulkuvälineensä Hartwall Arenan parkkihalliin maksutta.

Tervetuloa viettämään punakeltaista päivää hallille!

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018