Locker Room Sale 28.4. Arenalla!

Locker Room Sale 28.4. Arenalla!

Jokereiden perinteinen Locker Room Sale järjestetään tänä vuonna lauantaina 28. huhtikuuta klo 10-14 välisenä aikana. Tervetuloa ostoksille!

Locker Room Sale -tapahtumasta on muodostunut viime vuosina suosittu kauden päätös, jossa on mahdollisuus ostaa fanituotteita, tavata pelaajia, varmistaa kausikorttinsa seuraavalle kaudelle ja viettää aikaa punakeltaisessa seurassa.

Niin myös tänä vuonna! Locker Room Sale -tapahtumasta löydät huipputarjouksia ja totta kai kauden viimeiset game worn -pelipaidat! Myyynnissä on niin runkosarjan kuin pudotuspelien koti- ja vieraspaitoja. Ole ajoissa paikalla ja voit päästä hankkimaan suosikkipelaajasi paidan! Hinnat alkaen 250 euroa.

Paikalla tapahtumassa on joukkueen pelaajia, joita voi jututtaa nimmarinkirjoittelun ohessa. Lisäksi yleisöllä on mahdollisuus päästä vierailemaan kaikkein pyhimmässä eli joukkueen pukukopissa. Koppikierrokset pyörivät koko tapahtuman ajan.

Locker Room Salessa järjestetään perinteiseen tapaan myös Jokerit-juniorien kauden päättäjäiset. Paikalla totta kai kaikki joukkueet! Tapahtumassa palkitaan myös yhteistyöseurojen Tahdon Taitaja -skaban voittajat sekä esimerkilliset pelaajat.

Locker Room Saleen sisäänpääsy on maksuton. Myös henkilöautolla tapahtumaan saapuvat voivat jättää kulkuvälineensä Hartwall Arenan parkkihalliin maksutta.

Tervetuloa viettämään punakeltaista päivää hallille!

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018