Lepistöllä juhlailta – torstain kokoonpano

Sami Lepistö pelaa 200. runkosarjaottelunsa Jokereiden paidassa, kun joukkue kohtaa TsSKA Moskovan Helsingissä. Isäntien kokoonpano on samassa muotissa kuin lauantain kotiavauksessa.

Jokerikasvatti Lepistö debytoi edustusjoukkueessa kaudella 2003-04 SM-liigassa. Neljän kauden jälkeen hän siirtyi Pohjois-Amerikkaan ja sieltä Venäjälle, josta palasi helsinkiläisseuraan täksi kaudeksi. Lepistö on tehnyt 199 jokeriottelussaan 20+56=76 tehopistettä.

Jokerit jatkaa samassa kokoonpanossa kuin lauantaina, jolloin kotiavauksessa kaatui Dinamo Riika lukemin 3-2. Voitto oli helsinkiläisjoukkueelle jo viides peräkkäin ja putkea lähdetään jatkamaan tänään TsSKAa vastaan. Moskovalaisjoukkue on läntisessä konferenssissa toisena kolme pistettä Jokereiden edellä.

Sivussa kokoonpanosta ovat edelleen maalivahti Karri Rämö, puolustaja Joonas Jalvanti sekä hyökkääjät Henri Ikonen, Masi Marjamäki, Tomi Mäki ja Petteri Wirtanen. Heistä Wirtanen ei ole pelannut vielä tällä kaudella kuntoutettuaan harjoituskaudella tullutta vammaa toissa viikolle asti.

Jokerit ja TsSKA eivät ole tällä kaudella vielä kohdanneet. Viime keväänä joukkueet ottivat yhteen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, jolta moskovalaiset etenivät jatkoon suoraan voitoin 4-0. Otteluista kolme ratkesi jatkoerissä.

Illan ottelu alkaa klo 18.30 ja liput hankit kätevimmin Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Hartwall Arenan ovet aukeavat klo 17.00. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 93 Peter Regin – 34 Olli Palola
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 6 Jesse Joensuu
61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 25 Pekka Jormakka
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019