Lauridsen varoittaa: Sotshi tulee ihan eri tavalla tiistain peliin

Oliver Lauridsen oli yksi pelaajista, joka kävi maanantain välipäivänä jäällä. Tanskalaisjärkäle on varma, että Sotshi lyö kaiken tiskiin tiistain peliin. Silti hän on luottavainen punakeltaisten mahdollisuuksien suhteen.

Kourallinen pelaajia, Lauridsen mukaan lukien, luisteli Bolshoi-areenan jäällä maanantaina. Kevyt treeni herätteli kroppaa edellisten pelien rasituksesta sekä eilisillan lennon jälkeen. Jokerit murskasi Sotshin 7-2 Helsingissä sunnuntaina ja tasoitti ottelusarjan 1-1:een. Lauridsen povaa, että tiistaina Jokereilla on edessään täysin uudenlainen haaste.

-Viime pelin tulos ei kerro sitä, kuinka hyvä joukkue heillä on. Olen varma, että yhden päivän levon jälkeen he käyvät päälle ihan eri tavalla kuin sunnuntaina, Lauridsen totesi.

-Mutta kokonaisuutena meillä on mielestäni parempi joukkue. Meidän on vain pelattava omaa peliämme neljällä ketjulla, kuten viime pelissä ja meillä on hyvä mahdollisuudet voittoon.

Katso puolustajan haastattelu kokonaisuudessaan yltä.

Jokerit ja Sotshin välinen kolmas ottelu alkaa tiistaina klo 18.30 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019