Jormakka: Energiaa Afrikasta ennen kolmen viikon treenijaksoa

Pekka Jormakka kertoo videolla jokeriperheen tuoreimmat kuulumiset.

Joukkue palasi tiistaina takaisin arkeen viikon lomailun jälkeen. Iso osa jokeriperheestä haki uutta energiaa yhteisellä lomalla Afrikan auringossa ennen kolmen viikon tiivistä treenijaksoa.

– Meillä oli hauska reissu. Aika spesiaalia, että joukkue lähtee yhdessä myös reissuun. Se kertoo siitä, että viihdymme toistemme seurassa, Jormakka hymyili.

– Tämä tauko on meille hyvä asia. Saamme käynnistettyä koneen uudelleen tosipelejä varten. Tuntuu, että viime vuosina jokainen on ollut vähän rikki pudotuspelien alkaessa. Nyt päästään hyvin treenaamaan kolme viikkoa. Kun pelit alkavat, joka jätkä on varmasti huippuvireessä, Jormakka jatkoi.

Seuraava tosipeli on edessä tiistaina 27.2., kun runkosarjan viimeisessä kotimatsissa on vastassa sarjaykkönen Pietarin SKA. Osta liput huippumatsiin tästä.

Jokerit päättää runkosarjansa torstaina 1.3. vierasotteluun Dinamo Riikaa vastaan. Ensimmäiset pudotuspeliottelut pelataan lauantaina 3.3. ja sunnuntaina 4.3. Hartwall Arenalla. Pudotuspeliliput tulevat myyntiin maanantaina 12.2. kello 9.00. 

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019