Jokerit ja Nornickel Harjavalta yhteistyöhön

Jokerit ja Nornickel Harjavalta ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä nikkelituotteiden jalostajasta tulee yksi helsinkiläisseuran pääkumppaneista.

Nornickel Harjavalta on monipuolinen nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja. Modernin teknologian, osaavan henkilöstön sekä jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen ansiosta Nornickel on yksi maailman johtavista nikkelijalostamoista. Yrityksen logo näkyy jatkossa helsinkiläisseuran peliasuissa ja ottelutapahtumissa.

-Nornickelin brändiuudistuksen myötä yhteistyö Jokereiden kanssa avaa uusia mahdollisuuksia kasvattaa näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Jokerit on Suomen tunnetuin urheilu- ja Pohjoismaiden suurin jääkiekkoseura. Olemme innoissamme yhteistyön aloittamisesta, sanoo Nornickel Harjavallan toimitusjohtaja Joni Hautojärvi.

-Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, että olemme saaneet kumppaniksemme maailman johtavan nikkelintuottajan. Nornickel toimii alalla, jossa on tulevaisuudessa valtava kasvupotentiaali muun muassa sähköautomarkkinoilla. Kahden omilla aloillaan menestyvän yrityksen yhteistyössä on paljon synergiaetuja, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Nornickel verkossa: www.nornickel.fi
Twitter: @NNHarjavalta

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019