Jokerifanina Shanghaissa ja Habarovskissa

Jokerikannattaja Arto seurasi joukkuetta omatoimimatkalla tuhansien kilometrien päähän Shanghaihin ja Habarovskiin. Kokemus oli unohtumaton.

Arto oli jo viime kaudella seuraamassa Jokereiden historiallista ensimmäistä ottelua Kiinassa. Tuolloin pelattiin Pekingissä. Yli 30 vuotta Jokereita seurannut Arto halusi tällä kaudella nähdä myös Habarovskin tunnelman.

-Jos lennät Kiinaan asti, niin miksei samalla kävisi täälläkin. Molemmat ovat kuitenkin aika lähekkäin, hän kertoi.

-Eihän tällaisia tapahtumia ja kokemuksia suurin osa koe - nämä ovat ihan ainutlaatuisia juttuja. Eurooppa on täynnä hienoja paikkoja, mutta miksei sitä voisi Habarovskissakin parina päivänä vierailla.

Jääkiekko ja Jokerit ovat vieneet Arton moniin paikkoihin. Edelleen hän innostuu uusista kohteista ja pystyy näin yhdistämään kaksi intohimoaan: lätkän ja matkustelun.

-Tämä on minulle tapa matkustaa. Joskus pelasin itse ja tykkään lajia edelleen katsoa, muttei se ole minulle elämän tai kuoleman kysymys. Kiva nähdä paikkoja, hän totesi.

Juhlakauden jokerijoukkue on saanut miehen innostumaan entisestään. Peli näyttää hyvältä ja niin Shanghaissa kuin Habarovskissa Arto pääsi todistamaan punakeltaisten vierasvoittoja. Joukkueen peli on kannattajan näkökulmasta oikeassa suunnassa.

-Tämä on näyttänyt tosi hyvältä, jopa pelottavan hyvältä. Ei lähdetä arvioimaan liikaa vielä, mutta peli on näyttänyt paremmalta kuin koskaan, hän innostuu.

Jokerit kiittää Artoa huikeasta tuesta kaukana kotoa! Hänen haastattelunsa voit katsoa kokonaisuudessaan yltä.

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018