Jensen palaa tositoimiin – katso kokoonpano

Puolustaja Jesper B. Jensen on toipunut jälleen pelikuntoon ja palaa Jokereiden kokoonpanoon tänään Tsherepovetsissa. Maalissa pelaa Ryan Zapolski.

Jensen pelasi viimeksi marraskuun puolivälissä, jolloin hän loukkaantui ottelussa Neftehimikiä vastaan. Tanskalaispakki palaa tänään kokoonpanoon seitemänneksi puolustajaksi. Hän on tehnyt 28 ottelussa pisteet 0+4=4, tehotilaston lukema on +4.

Karri Rämö pelasi Jokereiden maalissa lauantain ulkoilmaottelussa SKA Pietaria vastaan. Tänään torjuntavuorossa on Zapolski, joka pelasi viimeksi keskiviikkona 4-5-jatkoaikatappiossa Amur Habarovskia vastaan. 

Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat tänään Masi Marjamäki, Tomi Mäki ja Antti Pihlström, jonka paikan kolmosketjun keskellä ottaa Petteri Wirtanen. Loukkaantumisten takia sivussa ovat edelleen puolustajat Mike Lundin ja Juho Rautanen sekä hyökkääjä Brian O’Neill.

Jokerit on ennen illan ottelua läntisen konferenssin kolmannella sijalla, seitsemän pisteen kaulalla neljäntenä tulevaan Lokomotiv Jaroslavliin, joka on pelannut kolme ottelua helsinkiläisiä enemmän. Ennen ensi viikon maajoukkuetaukoa Jokerit pelaa tämän illan lisäksi vielä kolme ottelua.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen Severstalin kanssa päättyi helsinkiläisjoukkueen 3-1-voittoon Hartwall Arenassa. Tasaisessa kamppailussa maalinteossa onnistuivat Sami Lepistö, Eeli Tolvanen ja tyhjiin osunut John Norman. Maalissa Zapolski torjui 19 laukausta.

Severstal taistelee tiiviisti pudotuspelipaikasta ja on tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksäntenä pisteen päässä playoff-viivasta. Viime peleissä vire on ollut mollivoittoinen, sillä kahdeksaan otteluun on tullut vain kaksi voittoa – nekin varsinaisen peliajan jälkeen. Maalinteossa Severstal ei ole onnistunut kahdessa viime kamppailussaan häviten Avtomobilistille 0-5 ja TsSKA:lle 0-2.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.00 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Jokereiden kokoonpano:

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 20 Eeli Tolvanen
25 Pekka Jormakka – 13 Petteri Wirtanen – 34 Olli Palola
61 Tommi Huhtala – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

79 Niclas Andersen – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
2 Rasmus Rissanen – 7 Oliver Lauridsen
44 Jesper B. Jensen

30 Ryan Zapolski (31 Karri Rämö)

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019