Ice Challenge lähenee - parhaat paikat myydään nyt!

Jokereiden ja SKA Pietarin väliseen KHL Ice Challenge -ulkoilmaotteluun on enää alle kuukausi ja lipunmyynti käy kuumana. Varmista nyt paikkasi runkosarjan huikeimmassa ottelussa!

Helsingin keskustaan kohoavalle 18 000 katsojan ulkoareenalle luistelee joulukuun alussa kaksi KHL-liigan huippuseuraa – Jokerit ja sarjan hallitseva mestari, Pietarin SKA. Luvassa on Euroopan kovinta kiekkoa, kun joukkueet taistelevat arvokkaista liigapisteistä suomalaisen jääkiekon historiallisella näyttämöllä, Kaisaniemen puistossa. Ulkoilmaottelun autenttisen pelitunnelman takaavat seisomapaikat.

KHL Ice Challenge on koko illan elämys, jonka räjäyttää käyntiin JVG. Talvisena iltana lämmikettä sekä kylmiä juomia tarjoaa alueen laaja valikoima ravintolapalveluita – Street food -kojuista A-oikeuksin varusteltuihin ravintoloihin. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuotta.

Varmista paikkasi talven näyttävimmässä urheilujuhlassa Ticketmasterin kautta.

VIP-vieraanamme voit nauttia elämyksellisestä illasta ja seurata peliä ulkoareenan parhailta paikoilta: www.jokerit.com/vip.

Aikataulu:

  • 15.00 Tapahtuma-alue avataan 
  • 16.20 Lämmittely
  • 16.40 Pregame show & JVG live
  • 17.00 Jokerit vs. SKA
  • 22.00 Tapahtuma-alue suljetaan

Kausikorttilaiset voivat ottaa kaverinsa mukaan 30 prosentin alennuksella!   

Jokerit on tänään keskiviikkona lähettänyt sähköpostilla kausikorttilaisille uudelleen 30 prosentin alennuslinkin ulkoilmaotteluun. Jos et ole postia saanut, olethan yhteydessä osoitteeseen jokerit@jokerit.com.

Alakatsomoiden 69 €:n hinnasta kausikorttilaisten etu on suurin ja parhaiden paikkojen hinta vain 48,30 € + toimituskulut.  Etu on siis melkein 21 € ja. Yläkatsomoiden lippujen hinnat ovat 25 € – 44 €, joten kausikorttilainen pääsee matsiin edullisimmillaan hintaan 17,50 € + toimituskulut!

Osta heti liput peliin, ennen kuin on liian myöhäistä! 

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019