Hyökkäyksessä kova kilpailutilanne - "Onnistumisia tarvitaan"

Pekka Jormakka iski tiistaina kiekon kertaalleen Traktorin verkkoon. Hän korostaa onnistumisten merkitystä, kun hyökkäyksessä kilpailutilanne pelipaikoista kovenee.

Steve Mosesin hankinnan ja Eeli Tolvasen paluun myötä Jokereilla on hyökkäyksessä enemmän pelaajia kuin kertaakaan KHL-aikana. Antti Pihlström on edelleen loukkaantuneena, mutta muuten tilanne näyttää hyvältä. Jormakka tietää, että näyttöjä tarvitaan, kun kokoonpano alkaa muotoutua kohti pudotuspelejä.

-Ei välttämättä riitä, että pelaa hyvin, vaan pitää myös onnistua. Se on ihan hyvä asia, eikä enää pitäisi huonoja pelejä tulla, kun tilanne on tämä. Sekin puoli siinä on, että jos joutuu huilille, niin seuraavassa pelissä energiatasot ovat paljon korkeammalla, Jormakka kertoi.

Jokerit pelaa torstaina kotona Kunlun Red Staria vastaan ennen viikonlopun All Star -taukoa. Kunlun on menettänyt mahdollisuutensa pudotuspeleihin, mutta Jormakka povaa joka tapauksessa kovaa vääntöä.

-Vähän pitää tiistaista parantaa. Kunlun on pohjoisamerikkalaistyylinen joukkue, joten kaksinkamppailuissa meidän pitää olla parempia, hyökkääjä kiteytti.

Katso Jormakan koko haastattelu yltä ja tiedät, mitä tärkeää asiaa jokerikopissa tänään puitiin.

Jokereiden ja Kunlunin välinen ottelu alkaa klo 18.30. Liput hankit kätevimmin Ticketmasterin verkkosivuilta.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019