Dinamo kaatui fanien tuella

700 jokerikannattajaa pani parastaan Riiassa sunnuntaina ja siivitti punakeltaiset tärkeään 2-1-voittoon Dinamosta. Maalit tekivät Nicklas Jensen ja Steve Moses.

Päävalmentaja Jukka Jalosen kommentit pelistä:

Dinamo Riika – Jokerit 1-2 (0-1, 0-0, 1-1) (Tilastot KHL.ru)

Illan Work hard, rest easy -pelaaja:
Steve Moses löysi aukkoja Dinamo-puolustuksen keskeltä hyvällä liikkeellään ja röyhkeydellään. Ottelun toisella puolikkaalla Jokerit alkoi aktiivisuutensa ansiota päästä myös ylivoimalle, eikä Moses jättänyt kolmannessa erässä saumaansa käyttämättä. Sami Lepistö ja Eeli Tolvanen alustivat amerikkalaiselle tontin kahden miehen ylivoimalla ja kiekko lipui maaliviivan yli Mantas Armaliksen torjunnan kautta. Mosesille maali oli kauden neljäs.

Ottelun ratkaisu:
Jokerit puki haalarit päälle perjantain tappion jälkeen ja oli etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä Dinamoa edellä. Maalinteon tehottomuus kuitenkin vaivasi edelleen ja kamppailu pysyi tasaisena viimeisille minuuteille asti. Yhden osuman Jokerit päästi alivoimalla, mutta tappoi lopussa pari tärkeää kaksiminuuttista. Tolppien väliin palannut Karri Rämö teki 19 torjuntaa illan aikana ja oli voiton takuumies puolustuspäässä.

Eteläpääty ja Old Chiefs tukena:
Suomesta peliin oli matkannut 700 jokerikannattajaa, jotka ottivat Arena Rigan haltuun huikealla tavalla. Tuki merkitsi pelaajille paljon tiukan peliputken päätteeksi ja antoi lisää energiaa. Jokerikannattajat osoittivat jälleen kerran suuruutensa ja voimansa pitämällä upeaa metakkaa ottelun alusta loppuun. Pelaajat kiittivät voitolla ja ottelun jälkeen suosionosoituksin faneja erinomaisesta illasta. Kiitos, Eteläpääty ja Old Chiefs!

Sarjataulukko ja jatko:
Jokerit kasvatti eron Lokomotiv Jaroslavliin neljään pisteeseen, kun molemmilla joukkueilla on kaksi ottelua runkosarjaa jäljellä. Läntisen konferenssin kolmossija ratkaistaan siis olympialaisten jälkeen viimeisissä runkosarjapeleissä. Nyt KHL vetäytyy neljän viikon tauolle olympialaisten vuoksi.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019