Captains Night sunnuntaina

Captains Night sunnuntaina

Jokerit kunnioittaa menneiden vuosien kapteeneitaan sunnuntaina 15.10. pelattavassa kotiottelussa Salavat Julajev Ufaa vastaan. Lastenliput (7-16-v.) otteluun maksavat 5 euroa.

Paikalla ottelussa on Jokereiden kapteeneita aina 1970-luvulta tähän päivään asti. Kapteenit esitellään yleisölle ennen ottelua ja kannattajilla on mahdollisuus käydä jututtamassa legendoja ensimmäisellä erätauolla. Jokerikapteeneista paikalla ovat muun muassa Pentti Hiiros, Jussi Lepistö, Jari Lindroos, Anssi Melametsä, Waltteri Immonen, Antti-Jussi Niemi, Antti Törmänen, Juha Lind, Petri Varis ja Ossi Väänänen.

Vastustaja Salavat Julajev Ufa on myös jokerilasein katsottuna yksi KHL:n mielenkiintoisimmista ryhmistä. Erkka Westerlund luotsaa joukkuetta ensimmäistä kauttaan ja valmennusryhmää vahvistavat jokeritaustaiset Hannu Virta, Tomi Lämsä, Jarmo Koivisto ja Tomas Westerlund. Kaukalon puolella ex-jokereita ovat Philip Larsen ja Linus Omark. Suomalaisväriä kentällä edustavat Teemu Hartikainen ja Joonas Kemppainen.

Lastenliput (7-16-v.) otteluun vain 5 euroa! Varaa omat paikkasi Ticketmasterin verkkosivuilta ja tule kannustamaan Jokerit voittoon sekä tervehtimään takavuosien jokerikapteeneita!

Otteluisäntänä ottelussa toimii Finnair.

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018