A-C-nuorten valmentajat nimetty kaudelle 2018-19

Jokereiden A-nuorten joukkueen valmennus uudistuu tulevalle kaudelle. Kolmen vanhimman ikäluokan joukkueet saavat lisäksi oman fysiikkavalmentajansa ensimmäistä kertaa Jokereiden historiassa.

A-nuorten päävalmentajaksi on nimetty Tero Määttä, joka on toiminut vastaavassa tehtävässä Suomi-sarjan Porvoon Huntersin miesten joukkueessa neljällä edellisellä kaudella. Määtällä on vakuuttava pelaajatausta, sillä hän pelasi urallaan liki 500 ottelua SM-liigassa. Määtän aisapariksi valmennustiimiin tulee Ville Ahola, joka on luotsannut viime vuodet Karhu-Kissojen A-nuoria. Vitali Taskinen jatkaa maalivahtivalmentajana ja hoitaa myös joukkueenjohtajan tehtäviä sekä seuran maalivahtikoordinaattorin tointa.

A-nuorten try-out-tapahtumat pidetään 9.-12. huhtikuuta 2018 Hartwall Arenan jääluolassa. Yhteydenotot: päävalmentaja Tero Määttä 040 528 0201, tero.maatta@jokerit.com.

B-nuorissa päävalmentajana jatkaa Mika Niskanen, jonka tiimissä työskentelevät tämän kauden tapaan Ville Wacklin ja maalivahtivalmentaja Niko Söderqvist. Myös C-nuorissa valmennusjohto pysyy ennallaan: päävalmentajana jatkaa Tuomas Kalliomäki apunaan Niko Mäntylä ja maalivahtivalmentaja Rauno Tikka.

-Jokaisessa valmennustiimissä intohimo on vahvasti läsnä arkitekemisessä. Kaikilla päävalmentajilla on vankka pelaajatausta sekä kova halu kehittää yksilöä joukkuepeliä unohtamatta, kertoo Jokereiden pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen.

Fysiikkavalmennuksen puolella Jokerit uudistaa toimintaansa merkittävästi kolmen vanhimman ikäluokan osalta, sillä jokaiselle joukkueelle tulee oma fysiikkavalmentajansa. A-nuorissa tehtävää hoitaa Ari-Pekka Hallaranta, B:ssä Jarno Brandt ja C:ssä Joonas Markko.

-Arkityö ja vaatimustaso ovat näissä ikäluokissa kriittisiä tekijöitä. Haluamme tarjota pelaajille mahdollisimman hyvät puitteet kehittyä potentiaalinsa edellyttämälle tasolle ja rikkoa rajojaan. Hienoa, että saimme valmennustiimeihin mukaan näin tärkeät palaset, Vuorinen sanoo.

Helsingin Jokerit ry:n valmennuspäällikkönä jatkaa myös tulevalla kaudella Olli-Pekka Yrjänheikki ja junioripäällikkönä Mikko Nurminen. Uudeksi taitovalmentajaksi saapuu Teemu Poussa, joka on toiminut urallaan aiemmin KJT:n taito- ja JYPissä juniorivalmentajana. Poussa valmistuu kevään aikana liikuntatieteiden maisteriksi.

Yhteydenotot: 

A-C-nuoret:
Valmennuspäällikkö O-P Yrjänheikki, 050-5148586, olli-pekka.yrjanheikki@jokerit.com

A-Nuoret:
Vastuuvalmentaja Tero Määttä, 040-528 0201, tero.maatta@jokerit.com 

B-Nuoret:
Vastuuvalmentaja Mika Niskanen, 040-5239876, mika.niskanen@jokerit.com

C-Nuoret:
Vastuuvalmentaja Tuomas Kalliomäki, 050-3102931, tuomas.kalliomaki@bcbmedical.com

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019