info

Jokerit Hockey Club on aloittanut kansainvälisen vientiohjelman JIPP:n (Jokerit International Partner Project), jonka tarkoituksena on luoda yrityksille kaupallisia mahdollisuuksia sekä Venäjällä että Kiinassa. Rakennamme siltoja suomalaisten yritysten ja kansainvälisten kumppaneiden välille. Yhteistyön ansiosta monet kumppaneistamme ovat jo saaneet avattua uusia myyntimahdollisuuksia ja ehtineet lyödä kauppoja lukkoon. Mm. Vepe Oy toimitti kansainvälisen jääkiekkoliiton standardit täyttävän turvakaukalon Pekingiin areenalle jossa Kunlun Redstar pelaa kotiottelunsa.

Kumppanit

Jokerit Hockey Club Oy on käynnistänyt projektin, joka avaa uusia yritysmahdollisuuksia Kiinaan.

Projektin kulmakivi on vuoden 2022 talviolympialaiset, jotka järjestetään Pekingissä - Helsingin ystävyyskaupungissa. 300 miljoonaa kiinalaisen kiinnostus talviurheiluun ja tietysti jääkiekkoon sekä 2000 jäähallin rakentaminen seuraavan noin neljän vuoden aikana antaa hyvän ponnahduslaudan viedä suomalaista osaamista Kiinaan! Tekemällä tiiviisti yhteistyötä myös Finpron ja Beautiful Beijing projektin kanssa on Jokereilla parhaat mahdollisuudet auttaa suomalaisia yrityksiä paikan päällä.

One Step Ahead in China – seminaari pidettiin Hartwall Arenalla, Niemi Centerissä lauantaina 12.11.2016. Yhteistyössä Finpron ja Helsinki Business Hubin kanssa järjestettävässä tilaisuudessa oli tarjolla korkealaatuinen kokonaisuus huippupuhujien johdolla.

Projektin päätapahtuma järjestettiin Pekingissä 9.1. – 13.1.2017. Tapahtuma sisälsi seminaarin, one-to-one tapaamisia Kiinalaisten toimijoiden kanssa sekä vieraspeliottelun Kunlun Redstar – Jokerit.

Jokerit Business Delegation in Beijing

Download company brochure »

We make it happen in China -

Top Level Business Summit in Shanghai on 6th – 10th of September

Kiinalainen KHL joukkue Kunlun Red Star pelaa tulevan kauden kotipelejään Shanghaissa sen ajan kun Pekingin jäähalli olosuhteet kehittyvät tarvittavalle huipputasolle. Shanghaissa pelaaminen on haaste Kunlun Red Starille ja vieraileville joukkueille, mutta samalla valtava tilaisuus päästä toimimaan tärkeimpien Manner-Kiinan liike-elämän keskusten, rahoituslaitosten ja palvelualojen jättiläisten kanssa.

Jokerit ja Kunlun Red Star solmivat 5.4.2017 ennennäkemättömän yhteistyösopimuksen koskien jääkiekon kasvua Kiinassa. Yhteistyö sai alkunsa, kun Kunlun Red Star valittiin kehittämään Kiinan jääkiekkomaajoukkuetoimintaa junioritasolta aina aikuisten maajoukkueisiin asti. Projektin kulmakivi on vuoden 2022 talviolympialaiset, jotka järjestetään Pekingissä. 300 miljoonaa kiinalaisen kiinnostus talviurheiluun ja tietysti jääkiekkoon, sekä 2000 jäähallin rakentaminen seuraavan noin neljän vuoden aikana antaa hyvän ponnahduslaudan viedä suomalaista osaamista Kiinaan! Tekemällä tiiviisti yhteistyötä myös Finpron kanssa on Jokereilla parhaat mahdollisuudet auttaa suomalaisia yrityksiä paikan päällä. Jokereiden kautta suomalaiset huippuyritykset ovat mukana mm. tarjouspyyntömenettelyssä Pekingin jäähalli olosuhde konsultoinnissa, suunnittelussa ja rakentamisessa.

Jokerit on ensimmäinen länsimaalainen joukkue, joka pelaa virallisen KHL pelin Shanghaissa. Järjestämme 9.9. pelattavan vieraspelin yhteydessä Business Summit tapahtuman Shanghaihin.

Business Summit ohjelma:

KESKIVIIKKO 6.9.2017

17:20
Finnairin lento AY057 Helsinki - Pudong International, Shanghai

TORSTAI 7.9.2017

7:10
Saapuminen Shanghaihin - kuljetus hotellille, Sheraton Grand Shanghai Pudong Hotel & Residences
13:00
Lounas ja tutustuminen kaupunkiin
19:00
Verkostoitumisillallinen

PERJANTAI 8.9.2017

12:15 – 13:00
Ilmoittautuminen ja kevyt lounas
13:00 – 15:00
SESSIO 1 TERVETULOA HC Kunlun Red Star (edustaja vahvistetaan myöhemmin)
Jussi Rapo, General Manager Facility Operations, Jokerit Hockey Club Oy
SEMINAARIN AVAUS Jan Wahlberg, Pääkonsuli, Shanghai JOKERIT - HC KUNLUN RED YHTEISTYÖSSÄ KEHITTÄMÄÄN KIINALAISTA JÄÄKIEKKOA Harry Harkimo, Hallituksen puheenjohtaja, Jokerit Hockey Club
15:00 – 15:30
TAUKO
15:30 – 17:30
SESSIO 2 SUOMALAISTEN MENESTYSTARINAT KIINAN MARKKINOILLA Aiheet ja puhujat vahvistetaan myöhemmin
18:00
Verkostoitumisillallinen

LAUANTAI 9.92017

Aamupäivän aikana mahdollisuus business –tapaamisiin
Siirtyminen Feiyang Ice Skating Center
16:30
KHL peli Kunlun Red Star - Jokerit Helsinki

SUNNUNTAI 10.9.2017

Kuljetus lentokentälle
9:20
Finnairin lento AY058 Pudong International, Shanghai - Helsinki
14:20
Saapuminen Helsinkiin

Ohjelma on alustava ja Jokerit Hockey Clubilla on oikeus tehdä muutoksia ohjelmaan ja sisältöön.Lisätietoja

Nathalie Vaittinen, Executive Assistant
+358 40 352 5281
nathalie.vaittinen@jokerit.com

Miika Haapala, Account Manager
+358 40 779 6906
miika.haapala@jokerit.com

Contact

Miika Haapala, Account Manager, International Partnerships

miika.haapala@jokerit.com
+358 40 779 6906