Anttilalla tuttu kämppis Leijonissa - "Hipoo täydellisyyttä"

Marko Anttilan ja muiden Leijonien pelaajien MM-leiritys huipentuu tällä viikolla Euro Hockey Tourin turnaukseen, joka alkaa torstaina Helsingistä. Kokenut hyökkääjä tavoittelee paikkaa uransa toisissa MM-kisoissa.

Keväällä 2013 Anttila pelasi uransa ensimmäiset MM-kisat ja kävi tuolloinkin läpi pitkän MM-leirityksen. Voimahyökkääjä on päässyt toteuttamaan tänä vuonna hyvin rooliaan Leijonissa ja oli mukana jo olympialaisissa. Vielä pitää näyttöjä antaa kolmessa ottelussa ennen lopullisia valintoja.

-Ihan ok on mennyt, ollaan voitettu neljä viidestä pelistä ja päässyt pelaamaan sitä omaa peliä. Totta kai sieltä löytyy aina parannettavaa ja parantamaan olen pyrkinytkin leirin mittaan. Nyt käsillä ovat tärkeät hetket ennen kisoja ja yritetään saada paras irti, Anttila kertoi.

Hyökkääjä tunnelmia voit katsoa yllä olevalta videolta, jolta selviää muun muassa kenen kanssa Anttila on ollut kämppäkaverina pitkän leirityksen aikana.

Leijonat kohtaa Venäjän torstaina Hartwall Arenassa klo 18.30. Viikonloppuna joukkue kohtaa Tshekin ja Ruotsin Södertäljessä ja Tukholmassa.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019