201 päivän odotus päättyy – katso kokoonpano!

Jokerit palaa 201 päivän tauon jälkeen tositoimiin Hartwall Arenassa. Katso joukkueen kokoonpano täältä!

Helsinkiläisjoukkue aloitti kauden kahdeksan ottelun mittaisella vierasrupeamalta, jonka aikana se jäi pisteittä vain kerran ja voitti kaikkiaan kuusi peliä. Tällä hetkellä Jokerit on neljän ottelun voittoputkessa, kun Spartak Moskova, Kunlun Red Star, Amur Habarovsk ja viimeksi Admiral Vladivostok joutuivat taipumaan punakeltaisten edessä. Helsinkiläisten pisin voittoputki KHL-aikana on seitsemän ottelua.

Jokereiden kokoonpanoon tulee kaksi muutosta sitten keskiviikon Admiral-pelin: Tommi Huhtala ja Pekka Jormakka palaavat riviin. He korvaavat Tomi Mäen ja Masi Marjamäen. Puolustuksen ja maalivahtien osalta Jokerit jatkaa samassa muotissa kuin Vladivostokissa.

Maalivahti Karri Rämö on ainoana toipilaana sivussa ja hänen tilaansa seurataan päivä kerrallaan. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat puolustaja Joonas Jalvanti sekä hyökkääjistä Mäen ja Marjamäen lisäksi Henri Ikonen ja harjoitusvahvuuteen perjantaina liittynyt Petteri Wirtanen.

Jokerit ja Dinamo ovat kohdanneet KHL-aikana 11 kertaa ja helsinkiläiset ovat napanneet otteluista kahdeksan voittoa. Dinamon alkukausio on ollut tahmea, sillä joukkue on parhaillaan peräti seitsemän ottelun mittaisessa tappioputkessa. Jokerit on läntisessä konferenssissa viidentenä, Dinamo viimeisenä.

Iltapäivän ottelu alkaa klo 16.00. Lippuja on jäljellä joitain kymmeniä ja parhaiten varmistat paikkasi Ticketmasterin verkkosivujen kautta. Katsomossa on hyvä olla klo 15.40, kun alkulämmöt päättyvät. Uusi pre-game show starttaa noin 15 minuuttia ennen ottelun alkua.

Tervetuloa Hartwall Arenalle jokerikiekon pariin käynnistämään seuran 50-vuotisjuhlakautta!

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 93 Peter Regin – 34 Olli Palola
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 6 Jesse Joensuu
61 Tommi Huhtala – 37 John Norman – 25 Pekka Jormakka
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
2 Rasmus Rissanen – 56 Juho Rautanen

30 Ryan Zapolski (1 Juho Ratilainen)

Key Official Sponsor

Nornickel

Partners of the KHL Championship 2017/2018